Snackbar Jopie: lunch in Veghel

Op zoek naar een heerlijke lunch in de buurt van Veghel en Uden? Zin om lekker buiten de deur te lunchen? Kom ook dan naar Snackbar Jopie in Veghel. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor al uw friet en snacks, een heerlijke lunche in onze gezellige lunchroom is ook geen probleem. Van een broodje gezond tot een complete hamburger: bij Snackbar Jopie in Veghel gaat u zeker verzadigd naar huis.

Proef de passie
Alle lunch gerechten die Jopie serveert zijn met passie bereid. Dat proeft u. Kom genieten van de ambachtelijkheid en sfeervolle beleving bij Snackbar Jopie. De uitgebreide lunchkaart, het vriendelijke personeel en de sfeervolle aankleding zorgen samen voor een heerlijke lunchbeleving. Komt u met zijn twee├źn of met een grote groep lunchen? Geen probleem: alles is mogelijk bij Snackbar Jopie.

Ook eenvoudig te bereiken vanuit Uden!
Nu al aan het watertanden? Kom langs en probeer een van onze velen lunch gerechten. Snackbar Jopie in Veghel is dinsdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en is ook eenvoudig te bereiken vanaf Uden. Heeft u nog vragen over een lunch bij Snackbar Jopie? Neem dan contact met ons op.

Lunchen Veghel