Vanaf 5 juni 2021 mogen eet- en drinkgelegenheden weer open. Dit betekent dat, naast afhalen en directe consumptie op ons terras, ook binnen in ons restaurant weer plaatsgenomen mag worden om je maaltijd te nuttigen.

De volgende maatregelen worden getroffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen:

 • Het dragen van een mondkapje is tot 26 juni verplicht. Tot dan geldt ook het maximaal aantal van 4 personen per tafel.
  We houden zitplaatsen en tafels vrij om voldoende afstand te creëren tussen onze gasten en verzoeken hen om zoveel mogelijk op hun plaats te blijven.
 • Om het verkeer van en naar het restaurantgedeelte te beperken en om ons serviceniveau op peil te houden, brengen wij weer als vanouds de bestellingen aan tafel. Hierbij laten we deze op de plateau’s staan om het contactmoment aan tafel zo kort mogelijk te houden.
 • Personeel, gasten die van en naar hun tafel gaan en klanten die bestellingen in de snackbar komen afhalen dienen een mondkapje te dragen (tot de mondkapjesplicht komt te vervallen op 26 juni).
 • Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten (tot 26 juni). Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden.
 • Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Bij drukte verzoeken we klanten die komen afhalen alleen binnen te wachten.
 • Er wordt een gezondheidscheck gedaan bij gasten die blijven eten. Reserveren is verplicht.

Wij heten je van harte welkom bij Snackbar Jopie. Mocht je één van de volgende vragen echter met “Ja” te kunnen beantwoorden, dan verwelkomen we je graag een andere keer.

 1. Had je last van hoestklachten in de afgelopen 24 uur?
 2. Had je last van neusverkoudheid in de afgelopen 24 uur?
 3. Had je last van koorts (boven 38° C) in de afgelopen 24 uur?
 4. Had je last van benauwdheidsklachten in de afgelopen 24 uur?
 5. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 6. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 7. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 8. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

× Whatsapp Chat Available from 12:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday